Over Veerle

Ik blijf me verdiepen in de materie, volg regelmatig opleidingen en cursussen die meerwaarde geven aan mijn persoonlijke ontwikkeling en die zeker bruikbaar zijn in de sessies.

Het ontstaan van Guia...

Mijn drijfveer

Het ontstaan van Guia...

Ik ben die opleidingen gestart om voor mezelf uit te zoeken wie ik ben en waarom ik steeds tegen dezelfde dingen aanliep. Ze hebben de kijk op mijn leven veranderd en me doen inzien dat we elk ons eigen pad moeten volgen. Als ervaringsdeskundige weet ik dan ook dat het niet makkelijk is en dat ondersteuning dikwijls zeer welkom is.

Ik geloof erin dat de cliënt de expert is van zijn eigen leven en beschikt over de nodige vaardigheden en krachten om moeilijke perioden het hoofd te bieden. Alleen kunnen sommige gebeurtenissen of stadia in het leven zo overweldigende gevoelens en emoties meebrengen dat men het gevoel heeft erin te verdrinken. Door in gesprek te gaan en te onderzoeken is het mogelijk om draaglast en draagkracht terug in evenwicht te brengen zodat men terug in staat gesteld wordt om met toekomstige tegenslagen en moeilijkheden beter om te gaan.

Contacteer me voor een kennismaking

Contact

Wil je graag wat meer informatie, een specifieke vraag of een afspraak?